MARDİN / KIZILTEPE - Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

SEYİTHAN ÖZDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

1977 Yılında Mardin´in Kızıltepe ilçesinde doğdu. İlk görev yeri olan Yeşilli Sakarya ilköğretim okulunda, 2004-2008 yılları arasında Kızıltepe Vatan Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak çalıştı.2008-2009 yılları arasında Kızıltepe Vatan Ortaokulunda, 2009-2016 yıllar arasında Kızıltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı.2016-2021 yılları arasında Ahmed-i Hani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürü, 2021 yılında atandığı Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü mezunudur.Ahmet Yesevi Türk Kazak Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans mezunudur.Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf Öğrencisidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.